Известие

Collapse
No announcement yet.

имам скърцане :)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• имам скърцане :)

здравейте колеги.... имам скърцане отзад на колата двама ми казват различно според мен от тъпмоните, но други някви си техници ми казват че е от пружините на колата, възможно ли е също да е от задните носачи това скърцане благодаря предварително

тампони на шенкелите
    sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
      тампони на шенкелите
      ... т. нар. "скърцащи втулки" - намират се отдолу на шенкела и за тях е захванат носача - накарай майстора до ги инжектира обилно с масло за да "чуеш" тишината и ако скърцането спре бягай в магазина. Стават и от Мерцедес "очиларка"
      AR 166 2,4 ЖТД Волво 460 1,9 ТД, Волво 460 1,7 I ех, Браво 1,4 12V ех, Ланча Y 1,4 12V ех, Пунто 1,1 6 speed ex, Пежо 106 ех и първата ОРел кадет 1,6 печка - "карабина" - с манивели по вратите и вЪлнен салон

Comment

Ето какво скърца : http://www.alfisti.bg/?step=module_a...cat=107&lang=2

Comment

blagodarq mnogo kolegi.... az tova s masloto moga i pred dnas da go probvam..... a te po kolko tampona sa na men vse nesto mi se vurti v glavata che sa po 4-tri.....
          izvinqvam se za pisaneto prosto pi6a ot tup komputur koito nqma phonetica a do sega 5 se mu4a da q pusna i vse ne iska

Comment

На шенкелите са по един от двете страни.На единият носач са два а на другият един и един шарнир.
            sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

още 1 4овек със скърцане не си нито първия нито последния батка
              ALFA ROMEO с главно ''А''

Comment

И моята пак се разкърца тамън беше спряла.Тези дни и аз ще ги сменям. По магазините ми предлагаха някакви тампони дето не ги бях чувал никога и едни бърт, обаче си купих тампони на феби, които са същия размер и пасват идеално. Ако искаш мога да погледна утре и да ти кажа номера.
                Alfa Romeo 166 2.4jtd

Comment

да погледни ги да ги видя какви са че това скърцане направо ме побърква

Comment

тампони на шенкелите сигурно е това
                    ALFA ROMEO с главно ''А''

Comment

кико73 е прав по-добре от очиларка си сложете

Comment

след семдица отивам на пазар че тогава взимам пари и това скърцане ме побърква

Comment

Погледнете във форума,има хора които сменят въпросните втулки.Аз преди два месеца ходих до Стара Загора и там ми ги смениха(става на въпрос за втулките от зад) като ми сложиха полиуретанови.За сега съм доволен и от отношението и от обслужването,а и колата започна да се държи още по добре в завоите.Като цяло цените си мисля че бяха повече от нормални.И най важното е че скърцането вече го няма.

Comment

Първоначално публикувано от balev64 Покажи съобщение
                            Погледнете във форума,има хора които сменят въпросните втулки.Аз преди два месеца ходих до Стара Загора и там ми ги смениха(става на въпрос за втулките от зад) като ми сложиха полиуретанови.За сега съм доволен и от отношението и от обслужването,а и колата започна да се държи още по добре в завоите.Като цяло цените си мисля че бяха повече от нормални.И най важното е че скърцането вече го няма.
                            Милен е много точен
                            156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Working...
                            X